Adres:
Start:
04-10-2021 09:00
Einde:
08-10-2021 17:00

Vind je duidelijke teksten belangrijk, maar weet je niet hoe je eraan begint? Of vraag je je af of je goed bezig bent? Dan is deze uitdaging van Wablieft jouw duwtje in de rug.

Van 4 tot 8 oktober krijg je elke ochtend een schrijftip in je mailbox. Jouw opdracht? Die tip toepassen op een tekst naar keuze. Elke dag deel je je resultaat met Wablieft en met de andere deelnemers, en krijg je feedback.

Waarom zou je deelnemen?

  • Vijf dagen gratis feedback op je teksten, daar zeg je geen nee tegen.

  • Je maakt kans om een persoonlijke coaching bij Wablieft te winnen, ter waarde van 165 euro. Doe je elke dag mee met de uitdaging en bezorg je ons je resultaat? Dan gaat je naam in de pot. Een onschuldige hand trekt één winnaar.

  • Je zocht nog een manier om de Week van het Nederlands, de Internationale Dag van de Duidelijke Taal én om 15 jaar Wablieft Tekstadvies uitbundig te vieren.

Wat verwachten we van jou?

  • Je reserveert van 4 en 8 oktober elke ochtend een halfuur voor de actie. Op woensdag 13 oktober van 10 tot 11 uur is er een online slotmoment. Ben je niet vrij op 13 oktober? Geen probleem, we bezorgen je achteraf de link naar de opname.

  • Laat je van je horen op social media tijdens  de actie? Want duidelijke taal is broodnodig, en iedereen mag dat horen! #wablieftdaagtjeuit

Schrijf je snel in!

Schrijf je in via dit formulier. (maximaal 15 deelnemers)