Reserveer nu alvast je exemplaar van de Taalkrant!

De Taalkrant Vol. 5 is vorig jaar niet onopgemerkt gepasseerd. We verdeelden 30.000 exemplaren, de struisvogel op de voorkant oogstte vele fijne reacties en on- en offline speelden verschillende klassen, bibliotheken en organisaties het 'Letterbord', een speelse voorbereiding op de Week van het Nederlands.

 

Voor de nieuwe editie van de Taalkrant werken we opnieuw samen met Onze Taal.  Dit jaar maken we de krant nog interactiever door elke dag van de Week van het Nederlands mooie prijzen te voorzien, die je kan winnen als je de uitdagingen in de nieuwe Taalkrant goed volbrengt.

 

Hoe kom je het best voorbereid aan de start? Door nu alvast je exemplaar te reserveren!* Aanvragen kan tot 31 augustus 2020. De Taalkrant is ook voor iedereen gratis online te consulteren.

 

*Scholen, bibliotheken en andere professionele organisaties kunnen meerdere exemplaren reserveren met een maximum van 100 exemplaren per verzending.

Gratis Taalkrant aanvragen?

De Taalkrant Vol. 6 wordt gratis meegestuurd met het septembernummer van het tijdschrift Onze Taal. Je kan, zolang de voorraad strekt, ook gratis papieren exemplaren opvragen, bijvoorbeeld om te gebruiken in de les of om te verdelen in je bibliotheek.

 

Vul onderstaand formulier in om je te verzekeren van jouw exemplaartje(s)!

 

De Taalkrant is vanaf begin september ook te downloaden als pdf op deze website. We geven je tijdig een seintje.

Jouw activiteit in de Taalkrant?

Wacht niet te lang met het indienen van jouw initiatief. We zien je actie of evenement graag binnenkomen via het invulformulier op de website.

 

Aanmeldingen die ons bereiken voor 31 juli nemen we graag mee in onze communicatiecampagne on- en offline.