Dit jaar werken we samen met Onze Taal en Luisterpuntbibliotheek aan de zevende editie van de Taalkrant. Reserveer je exemplaar en reis met ons de wereld rond!

Voor de Taalkrant maken we samen met Onze Taal een reis rond de wereld in het Nederlands. Net als vorig jaar gaan we opnieuw op zoek naar de taalkunstenaars. We laten ons bij de uitwerking van de uitdagingen inspireren door verschillende landen waar er Nederlands gesproken wordt.

Dit jaar maken we daarbij ook een punt van een inclusieve Taalkrant: samen met Luisterpuntbibliotheek werken we aan een gesproken versie van de Taalkrant en besteden we ook bijzondere aandacht aan het belang van braille.

Hoe kom je het best voorbereid aan de start? Door nu alvast je exemplaar te reserveren!*

Aanvragen kan tot 31 augustus 2021. De Taalkrant is ook voor iedereen gratis online te consulteren.

*Scholen, bibliotheken en andere professionele organisaties kunnen meerdere exemplaren reserveren met een maximum van 100 exemplaren per verzending.

Jouw activiteit in de Taalkrant?

Wacht niet te lang met het indienen van jouw initiatief. We zien je actie of evenement graag binnenkomen via het aanmeldformulier op de website.

Aanmeldingen die ons bereiken voor 30 juni krijgen bovendien een prominent plekje  in onze promotiecampagne.

De Taalkrant in print

De Taalkrant Vol. 7 wordt gratis meegestuurd met het septembernummer van het tijdschrift Onze Taal. De papieren exemplaren zijn reeds de deur uit. Maar binnenkort vind je de digitale versie op de website!