Adres:
Start:
03-09-2021 00:00
Einde:
04-10-2021 23:00

Kan jij dichten met spraakherkenning?

Doe mee aan een poëziewedstrijd met spraakherkenning!

Wanneer je met spraakherkenning dicteert gaat dat meestal om “gewone tekst”. Maar kan je er ook op een andere manier mee werken? Een gedicht is een andere manier van taalgebruik. Ineens worden ritme, rijm en woordkeus veel belangrijker.

Kan jij het? Gedichten maken met spraakherkenning? Is toch anders dan normaal dicteren, probeer het uit en win een mooie prijs!

Wij vragen ons af: heeft het gebruik van spraakherkenning invloed op de manier waarop je een gedicht schrijft? Begin oktober begint de Week van het Nederlands. Een Week waarin de Nederlandse taal centraal staat in Nederland en Vlaanderen

Cedere zet daarom deze unieke gedichtenwedstrijd uit.

Cedere is een expert in spraakherkenning, dicteren, imaging en transcriptie. Wij helpen bedrijven en particulieren graag om sneller en slimmer te gaan werken. Dit doen we door professioneel maatwerk maar hebben ook diverse spraakherkenning gerelateerde producten in ons assortiment.

Iedereen die met spraakherkenning werkt mag mee doen. Laat je talent de vrije loop en verras ons met je gedicht over het thema dieren. En win mooie prijzen!

Klik op de link bovenaan de pagina als je wilt weten hoe je mee kunt doen en wat de voorwaarden zijn. Zorg dat je gedicht uiterlijk 4 oktober verzonden is op 8 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.  

Doe jij al mee? Laat ons verrassen en maak kans op een van de mooie prijzen!