Ga naar de inhoud

Nederlands oefenen bij museum DIVA

Geef jij les aan anderstalige nieuwkomers die volop bezig zijn Nederlands te leren? Ben je op zoek naar een culturele activiteit in bevattelijk Nederlands met heel wat taaloefenkansen?

DIVA organiseert exclusief voor leerlingen uit NT2 klassen, OKAN klassen of gelijkaardige groepen gratis een gegidst aanbod in DIVA, a Brilliant Story. De focus ligt op beleven, interactie en dialoog. De gids vertelt over gebruiksvoorwerpen en juwelen over de grenzen van alle culturen heen en prikkelt de deelnemers om ook het woord te nemen.

PRAKTISCH:

  • Gegidste bezoeken kunnen vanaf 10u30 tot 16u30.
  • DIVA is geopend van donderdag t.e.m. dinsdag. (gesloten op woensdag)
  • Duur: 1 uur Maximaal 15 deelnemers + 2 begeleiders per gids.
  • Onder voorbehoud van beschikbaarheid kan je na het bezoek gebruik maken van een lokaal bij DIVA waar je groep indrukken kan uitwisselen, het bezoek kan evalueren of gewoon wat kan napraten.
  • Deze rondleiding kan enkel gereserveerd worden door NT2 klassen, OKAN klassen of vergelijkbare initiatieven!.

Vraag hier je bezoek aan. 

Meer weten over DIVA?
Begin mei 2018 opende DIVA, het nieuwe diamantmuseum met een hart voor zilver, haar deuren aan de Suikerrui in Antwerpen. Ontdek DIVA en treed binnen in een schitterend universum vol diamant, juwelen en edelsmeedkunst. Uniek vakmanschap, boeiende verhalen en indrukwekkende ensceneringen wachten op je in dit briljante museum ...

Nederlands oefenen bij DIVA
Organisatie: 
DIVA
Adres: 
DIVA Suikerrui 17-19 2000 Antwerpen
Datum: 
zaterdag 5 oktober 2019 tot zaterdag 12 oktober 2019
Website: 
http://www.divaantwerp.be