Ga naar de inhoud

Inspiratieparcours Nederlands oefenen

Wil je een activiteit organiseren waarbij anderstaligen Nederlands kunnen oefenen? Organiseer je al een oefenkans en ben je op zoek naar vernieuwende ideeën? Kom dan naar het Inspiratieparcours Nederlands oefenen op 9 oktober in Brussel.

De regisseurs en de projecten binnen de projectoproep ‘Nederlands oefenen’ slaan er de handen in elkaar. Het is een dag bomvol inspiratie rond oefenkansen Nederlands. Doorheen het parcours vind je lezingen, workshops, een inspiratiemarkt en veel boeiende ontmoetingen. Je leert een taal veel sneller als je kan participeren en oefenen in een reële context. Daarom maakte de Vlaamse regering middelen vrij voor de projectoproep ‘Nederlands oefenen’. 21 projecten werken inmiddels een jaar aan het opzetten en verdiepen van hun methodiek. Ze tonen graag wat ze nu al bereikt hebben. Dat is de rode draad doorheen het inspiratieparcours.

Wanneer? De activiteit vindt plaats op dinsdag 9 oktober van 9.30 tot 16.45 uur.
Waar? Het inspiratieparcours loopt doorheen het Herman Teirlinckgebouw op de site van het Brusselse Thurn & Taxis.
Inschrijven? Deelnemen is gratis. Maar je moet je wel inschrijven voor 29 september.

Omdat de meeste workshops een maximum aantal deelnemers hebben, is snel inschrijven de boodschap (www.integratie-inburgering.be/inspiratieparcours-inschrijven). Uitzondering: als je enkel de EXPO bezoekt, hoef je je niet in te schrijven.

Organisatie: 
Agentschap Integratie en Inburgering, Atlas, Huis van het Nederlands Brussel, InGent en vzw de Rand
Adres: 

Herman Teirlinck, Thurn&Taxis, Havenlaan, Brussel Bereikbaarheid: https://overheid.vlaanderen.be/bereikbaarheid-herman-teirlinck

Datum: 
dinsdag 9 oktober 2018
Website: 
Inspiratieparcours Nederlands oefenen